Iveco servis kot poslovni partner

Avtomobilizem in motorji

Običajno le neradi zapeljemo v mehanične delavnice, saj smo tam zaradi težav, ali pa gre za preglede, ki se jim ne moremo izogniti. A dober servis ponuja povsem drugačno izkušnjo. Servis Iveco Maribor bo postal zanesljiv poslovni partner lastnikov gospodarskih vozil Iveco – ne gre namreč le za mehanično delavnico, temveč za pravi center, ki se izkaže s široko ponudbo različnih zelo koristnih storitev.

Iveco Maribor je prava destinacija za zahtevnejše uporabnike vozil te znamke. Prav tu namreč najdemo zanesljiv servis, ki bo brez težav odgovoril na vsako vprašanje ter izpolnil vsako željo. V prvi vrsti gre seveda za storitve rednega vzdrževanja in pregledov. Že s tem je zanesljiv servis neprecenljiv za uporabnike gospodarskih vozil, kot sta minibusa Daily in Feniksbus, pa tudi drugih modelov, ki imajo ob primernem vzdrževanju izjemno dolgo življenjsko dobo.

A prav upravitelji busov Daily in Feniksbus bodo kot nadvse koristne prepoznali še nekatere dodatne storitve, ki prinašajo dobrodošle funkcionalnosti. Možna je na primer nadgradnja originalne opreme, dober servis pa omogoča tudi razne predelave, s katerimi lahko vozilo povsem prilagodimo svojemu namenu. Za primestne in regionalne buse je to zelo dobra opcija, saj lahko optimiziramo njihovo učinkovitost. Prav zato so Daily in Feniksbus vozila tako priljubljena za takšen namen.

Iveco Maribor svojim strankam nudi še mnoge druge storitve, ki so ključne za uspešno poslovno in gospodarsko uporabo Iveco vozil. To so razne storitve, ki jih dokaj redno potrebujemo – polnjenje klime, menjava in centriranje pnevmatik, avtooptika …

Kot pravi poslovni partner pa se Iveco Maribor izkaže takrat, ko pride na poti do kakšnih težav. Usposobljeni in izkušeni serviserji so pogodbenim partnerjem namreč na voljo 24 ur na dan, tako s servisom in drugimi opravili ter rezervni deli za avto, kot tudi s svetovanjem. Odlična izbira torej za tiste, ki ne iščejo le servisa, temveč učinkovitega partnerja.