Trte in rože – čudovite nalepke

Dom in oprema

Imate radi rože? Kaj pa trte? Le eno ali oboje? Vzgajate rožice, bele in rumene, občudujete njihovo rast, jih negujete in zalivate, se pri tem sproščate in skrbite zanje. Rastline so dejansko kot ljudje, saj potrebujejo veliko in podobno kot človek. Če bomo ustrezno skrbeli zanje, bo njihova hvaležnost lepa cvetoča in dišeča roža. Ampak vemo, da dokaj hitro tudi lahko pozabimo nanje. Kaj pravite na plastične? Se vam ne dopadejo? Kaj pa takšne, ki so na stenah in jih tudi ni potrebno zalivati? Recimo stenske nalepke?

Stenske nalepke so dostopne tako v različnih barvah kot tudi vzorcih in z drugimi lastnostmi. Pravzaprav so takšne, da bomo med njimi zagotovo zagledali eno, katero bi z veseljem dali na svojo steno doma ali v kakšen drug prostor. Če pa so nam všeč rože in trte, pa so pred nami tudi stenske nalepke teh motivov. Izberemo rožice ali trto in so že na naši steni. Brez velikega truda, porabe energije ali denarja. Torej, zelo pomembno – hitro in ugodno. In ni se nam potrebno bati, da smo sedaj ovekovečili naše zidove in stene. Ne, ker so enako enostavne za odstranit in, če se nam slučajno kdaj zahoče kakšnega drugega motiva, odstranimo starega ter si privoščimo drugega.
Danes so stvari veliko enostavnejše kot so bile nekoč. In dobro, da je tako. Navsezadnje so tudi razmere drugačne, saj danes poleg zaposlitve in drugih vsakdanjih obveznosti enostavno včasih nimamo časa in volje za nič drugega kot samo za počitek. In kdo bi nam zameril? Zato pa si lahko zagotovimo super sproščujoč počitek med rožicami ali trto kar v lastnem domu in vsak dan. Pri tem pa nam bodo pomagale stenske nalepke in pričarale odličen videz ter prijetno počutje.
Bodisi rožice ali trta, krogci ali katere druge oblike – pomembno je, da poskrbijo za naše dobro zadovoljstvo.