Človek ne jezi se

Igrače in otroci

Sedaj, ko je vreme zunaj tako čudno, vsake toliko časa dežuje in nimamo od zunaj kaj početi se prileže, da kdaj in kdaj poigramo v družinskem krogu kakšno družabno igro, na primer: »človek ne jezi se«. Ta igra je dokaj popularna in zanimiva še vedno za vse vrste generacij, od mlajših do malo starejših oseb.

Pri nas doma je ta igra všeč tako mojemu bratu, ki je star deset let, kot tudi mojemu dedku, ki šteje sedaj nekje preko osemdeset let. Torej vidite, da ta igra najbrž nikoli ne bo zastarela in bo vedno popularna pa naj mine še ne vem koliko let, vedno bo aktualna.

Sploh, ko si nimamo kaj za začeti se prileže, če poigramo v družinskem krogu neko igro in se med seboj poveselimo, zraven pogrickamo kakšen čips in sok, pa je druženje že na višku, ker je vse tako super in fajn.

Družina je vendarle ena in potrebno je gledati tudi na to, da se družimo in prebijemo še vedno veliko časa med seboj, da ne pozabimo in ne izgubimo tistih medsebojnih stikov in da ne pozabimo kako nam je udobno, ko se družimo med seboj. Meni in moji družini so skupni trenutki nekaj najlepšega! Kako pa je pri vas doma? Uživate s svojimi najdražjimi?