Prihajajo Catan mornarji

Igrače in otroci

Naseljenci otoka Catan so že zgradili ladje in postali Catan mornarji, ki vas čakajo, da se jim pridružite na njihovih novih avanturah na morju in ob odkrivanju novih otokov! Če ne veste, o čem govorimo, boste izvedeli kmalu.

Najbolj razburljiva družabna igra

Tisti, ki so kdaj igrali igro Naseljenci otoka Catan, vedo, da je ta igra vsakokrat drugačna in omogoča ogromno različnih scenarijev in variant, zato je njeno igranje zelo zanimivo in privlačno. Naj vsem tistim, ki ne vedo, za kaj gre, na hitro pojasnimo, da gre za družabno strateško igro, v kateri se Katanci naselijo na otoku in morajo tam preživeti, zato potrebujejo surovine, iz katerih si zgradijo svoja bivališča.

Čeprav je osnovna ideja igre čisto preprosta, pa ponuja ogromno različnih variacij, saj se sama igralna tabla postavlja vsakič sproti in vsakič drugače. V primeru, da ste se kljub vsem možnostim, ki jih ponuja osnovna igra, te že malo naveličali, pa so na voljo še različni dodatki, ki jo popestrijo – in Catan mornarji so namenjeni točno temu!

Zaplujte s Katanci

Dodatki za igro Nasljenci otoka Catan omogočajo različne nove možnosti za igranje. Poleg mornarjev, ki jih med drugim med igranjem napadajo tudi gusarji, pa lahko igro popestrite tudi z obiskom trgovcev in barbarov ali vitezov – vsak od teh dodatkov ima svoj čar, a marsikdo je najbolj navdušen ravno nad mornarji.

V primeru, da Katance že radi in pogosto igrate ali ste jih vsaj kdaj poskusili igrati, potem vam priporočamo, da osnovni igri poskusite tej dodati še malo več pustolovskega duha in jo razširite oziroma nadgradite s Catan mornarji.

Vsi tisti, ki igre še ne poznate, pa si za začetek privoščite njeno osnovno različico, kasneje pa boste lahko po želji dokupili še kakšen dodatek zanjo. Tudi osnovna različica je brez dvoma več kot zabavna in omogoča napeto igro – če ne bi bilo tako, potem igra v svetu pa tudi pri nas ne bi bila tako zelo priljubljena, kot trenutno je. Če pa igro nadgradite še z mornarji ali kakšnim drugim dodatkom, pa bo sploh postala ena od vaših najljubših načinov za preživljanje prostega časa in za druženje z družino ali prijatelji!

Sicer pa so igre Catan kvalitetno izdelane in se lahko po kvaliteti kosajo z lesenimi igračami.