POLŽJA KREMA – REGENERACIJA ZA NAŠO KOŽO

Zdravje in družina

Dandanes vedno več ljudi posega po naravnih izdelkih in vedno več je trgovin, ki se ukvarja s prodajo takih proizvodov, med njimi so tudi spletne trgovine, ki strankam zagotavljajo ugodnejše cene in prihranek pri času.
Med spletne trgovine, ki se ukvarjajo s prodajo izdelkov, ki ljudem zagotavljajo kvalitetnejše in bolj zdravo življenje, je tudi spletna trgovina Boiforma, ki je v zadnjem času zelo aktualna in priljubljena tudi med slovenskimi kupci.
Bioforma je torej spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo vitaminov in mineralov, s prodajo izdelkov za telo in šport, s prodajo izdelkov za hujšanje, s prodajo olj, s prodajo super hrane, s prodajo tinktur in čajev.
Na svoji spletni strani spletna trgovina Bioforma predstavlja vsak izdelek posebej. V predstavitvi vsakega izdelka povedo, iz česa je izdelek narejen, za kaj se uporablja, kako se uporablja, kdo ga lahko uporablja, predstavijo njegovo ceno, ugodnosti in še kaj.
Med njihovimi spletnimi prodajnimi izdelki bomo našli tudi t. i. polžjo kremo.
Gre za odlično dermatološko pomoč za nego občutljive kože. Kremo izdeluje podjetje Bioforma iz otoka Madeira. Krema sodi med vrsto obnovitvenih krem.
Tovrstna krema se zelo hitro vpije v kožo in za seboj ne pušča mastnih madežev, kar je zelo praktično. Po njeni uporabi je naša koža vedno zelo mehka in negovana.
Polžja krema pa seveda ni neka posebna novost, saj je njena uporaba znana že iz daljne preteklosti.
Njeni glavni cilji so ohranjanje zdrave kože, izboljšanje strukture kože, mehčanje kože, zunanja in globinska nega naše kože, obnavljanje naše kože ter sposobnost obnavljanja.
Krema vsebuje polžjo sluz, ki je znana po tem, da polžu pomaga pri prenovi hišice. Polžja slina tako vsebuje vse sestavine za obnovitev kože, ki se pri polžih kaže tako, da si lahko tudi sami obnovijo hišico, v primeru če je poškodovana.
Krema vsebuje elastan, kolagen, hialuronsko kislino, alantoin, več vrst vitaminov ter še kaj.
Vsebuje 10 % sline od vseh sestavin.
Izdelek je proizveden s strani podjetja Alter Medica, ki je eno izmed vodilnih poljskih proizvajalcev prehranskih dopolnil v EU.

Če v kratkem nameravate domov pripeljati pasjega mladička ali pa odraslega psa, je treba novemu družinskemu članu seveda pripraviti primerno opremljen kotiček. Prav tako se bo treba pozanimati o tem, kako naj poteka hranjenje psa, zato si preberite Vodič za primerno hranjenje psa