Polaganje epoksi tlakov s slikopleskarstvom Habat

Posel in tehnologija

Betonski tlaki marsikdaj niso zmožni zadostiti vsem pogojem, ki jih morajo izpolniti tlaki v določenih objektih, sploh v kakšni izmed proizvodenj. Glede na vrsto proizvodnje morajo biti tlaki različnih lastnosti, torej visoko nosilni, odporni proti udaru, toplotnim šokom, kemijski agresiji in tako dalje. Poleg tega morajo biti tlaki v določenih objektih tudi nedrsni, neprašni, primerne strukture površine, imeti električno prevodnost in tako dalje. Seveda je odlično tudi, če so tlaki lahki za čiščenje in vzdrževanje. Da lahko zagotovimo takšne in drugačne pogoje pa je največkrat potrebno nosilno betonsko ploščo preplastiti s polimernim zaključnim tlakom, to je epoksi tlakom. Z epoksi tlaki namreč lahko ustrezno ojačamo in zaščitimo površino betonskega tlaka.

Glede na debeline nanosov epoksi tlake delimo na epoksi impregnacije, epoksi zaščitne premaze, samorazlivne epoksi tlake, epokski tlake maltnega tipa in epoksi estrihe. Se to sliši zakomplicirano? Brez skrbi, v kolikor razmišljate o uporabi epoksi tlakov, vas bodo o epoksi tlakih seznanili strokovnjaki, ki se s tem ukvarjajo že kar nekaj časa in imajo na tem področju ogromno znanja. Med drugim se v naši državi s tem ukvarja tudi slikopleskarstvo Habat. Strokovnjaki iz omenjenega podjetja imajo s takšnimi in drugačnimi storitvami že več kot 25 let izkušenj in znanja, ki omogoča, da bodo za vas opravili željeno storitev kar se da kvalitetno. Več o epoksi tlakih si lahko sicer preberete tudi na spletni strani omenjenga podjetja, lahko pa kar kontaktirate slikopleskarstvo Habat in se pozanimate o vsem, kar vas zanima glede epoksi tlakov in drugih storitev, ki jih omenjeno podjetje ponuja.

Tudi pri nas smo se za epoksi tlake obrnili na omenjeno podjetje in moramo povedati, da smo s strokovnjaki slikopleskarstva Habat sodelovali z največjim zadovoljstvom. Izredno smo bili zadovoljni tudi s končnim izdelkom. Verjamemo, da boste tudi vi.