Košljar – računovodski servis, ki vam bo pisan na kožo

Posel in tehnologija

Če imate podjetje in ogromno papirjev, iz katerih ne vidite ne konca ne kraja, potem je pametno poiskati ustrezno rešitev, ki vas bo odrešila vseh nepotrebnih nadlog.
Ena od številnih možnih rešitev je seveda poiskati nekoga, ki se s tem profesionalno ukvarja in ima za seboj veliko izkušenj. S tem in še z marsičim drugim se lahko na glas pohvali podjetje Košljar, ki se ukvarja z računovodstvom.
Svojo pot so začeli risati skoraj pred dvajsetimi leti, in sicer leta 1997. Pravijo, da se je v tem času veliko spremenilo, saj se način zbiranja informacij ves čas razširja in posledično postaja raznoliko. Pravila in zakoni se namreč ves čas spreminjajo, tudi v povezavi z urejanjem knjigovodstva in davkov.
Računovodsko podjetje Košljar meni, da je moč vsekakor in predvsem v znanju, zato se na vso moč trudijo, da dobijo hitre in predvsem prave odgovore na vprašanja svojih strank. Na prvo mesto namreč postavljajo kombinacijo znanje, izkušnje in spretnosti.

Podjetje Košljar ves čas vlaga v pridobivanje novega, še boljšega znanja, zato se izobražujejo in obiskujejo različne seminarje s področja računovodstva, in sicer več kot 50 ur na leto.
Računovodstvo Košljar ima pod svojim okriljem nešteto podjetij, različnih velikosti in različnih poslovnih dejavnosti. Pod okriljem imajo torej zasebnike, ki npr. potrebujejo samo izdelavo letnih izkazov, ter večja podjetja, ki so že bolj zahtevne narave.
Podjetje Košljar vam npr. ponuja nekaj primerov aktualnih pogodb, obrazcev, pravilnikov ter pripomočkov, ki vam bodo prihranili čas ter olajšali delo.
In zakaj se torej odločiti ravno za to računovodsko hišo?
Podjetje je prepričano, da natančno in pravočasno knjigovodstvo pomaga zagotoviti pravočasne zanesljive podatke glede našega poslovanja. V njihovem podjetju analize opravljajo mesečno, četrtletno ali letno oziroma glede na naše potrebe. Poleg vsega pa nam lahko pomagajo tudi pri procesu ustanavljanja našega podjetja.
Odločite se torej za računovodsko podjetje Košljar, saj je to računovodstvo po meri in še več kot le to.