Lastnosti motorne žage DeWalt DCCS620P1

Dom in oprema

Z lahkimi in neverjetnimi ročaji ta verižna žaga
DeWalt DCCS620P1 zagotavlja veliko udobje in nadzor vsakič, ko jo dvignete.

Nekaj drugega, česar ne smemo spregledati, je, kako enostavno je vzdrževanje brezžične motorne žage DeWalt DCCS620P1 … Bencinske verižne žage imajo zapleten motor, ki vas bo vsakih nekaj tednov prisilil, da izvlečete škatlo za orodje in popravite to ali ono.

Vendar pri tej brezžični različici DeWalt DCCS620P1 ni tako… Oblika je enostavnejša, vzdrževanje pa preprosto. Poleg tega ima Dewalt 77 servisnih centrov po vsej državi, ki pomagajo ohraniti vašo žago v najboljšem stanju.

V primerjavi z bencinskimi motornimi žagami tudi ni hlapov, brezžične pa bodo veliko tišje.

Med delom ne boste več trpeli zaradi hlapov in poslušali pritoževanja sosedov zaradi hrupa. Dobre stvari za vse!

Zadnja stvar, ki jo je treba omeniti o enostavnosti uporabe z Dewaltom je akumulator…

Če ste se slučajno spraševali: z enim polnjenjem lahko delamo zelo dolgo. Odvisno od tega, kaj počnete, boste morda dobili več ur dela z enim samim polnjenjem.

Zelo hitro se ponovno napolnijo. Med uporabo enega akumulatorja lahko napolnite drugega in le na kratko ustavite delo, da jih zamenjate.

Kvaliteta izdelave

Dewalt je znan po vsem svetu zaradi svojih neverjetnih orodij – so zelo izkušeni proizvajalci in jih poznajo tudi tisti, ki niso redni uporabniki električnega orodja.

Ko kupite žago Dewalt, za njo stoji ugled in svetovno znano podjetje.

Povedano bolj konkretno, pri DeWalt DCCS620P1 dobite 3-letno garancijo in tudi 1 leto brezplačnega servisiranja v vseh 77 servisnih centrih po vsej Ameriki.

Kakšne slabosti?

Vsaka motorna žaga ima vsaj nekaj slabosti…

Bencinske so izjemno močne, vendar sproščajo veliko hlapov, so težke in neprijetne za vzdrževanje.

Brezžične so lahke in enostavne za uporabo, vendar ste omejeni na delo v bližini električnih vtičnic in ukvarjanje s kablom med rezanjem.

Dewalt DCCS620P1 je brezžična verižna žaga in naredi tisto, kar piše na škatli. Obstajajo slabe strani pri brezžičnih verižnih žagah na splošno, vendar Dewalt zelo dobro deluje na vsak način, ki ga pričakujete.