Značilnosti brezžične električne kosilnice Greenworks 25302

Dom in oprema

V pregledu bomo govorili o funkcijah in kaj lahko pričakujemo pri modelu Greenworks 25302. Upamo, da vam bo to dalo dovolj informacij pred odločitvijo za nakup (če vas seveda zanima).

Greenworks je naredil odlično delo z izdelavo 40V brezžične naprave. Ne samo, da lahko dobite moč, ki je zelo primerljiva s bencinsko kosilnico; baterijo lahko tudi preprosto odstranite iz kosilnice in jo vstavite v odstranjevalec plevela.

PREDNOST: Zelo lahka, zagon je enostaven.

SLABOST: Ni stranske odprtine za pokošeno travo.

PRVI VTIS: Veliko boljši od bencinske kosilnice pri prvi uporabi.

Kateri tip rezalne glave ima kosilnica?

Izdelana je iz zelo robustne plastike in z njeno kakovostjo sem zadovoljen, vsaj dokler med košenjem ne doživljam nobenih težav. Lahko sem kosil čez vejice in palice, in premikal kosilnico gor in dol po mojem hribu brez težav.

Revija »Tools in Action«, ki ocenjuje orodja, pravi, da je rezilna glava iz kompozitnih materialov, zato mislim, da bo vse v redu. Naši dobri prijatelji na Wikipediji so navedli, da je kompozitna plastika isti material, ki se uporablja za stvari, kot so ladijski trupi, plošče za plavalne bazene in tuš kabine.

Ne vem za vas, toda minilo je že kar nekaj časa, odkar sem nazadnje slišal da se je nekje potopil čoln narejen iz plastike!

Ali je kosilnica dovolj močna?

Obstajajo tri besede, ki lahko povzamejo to električno kosilnico – tiha (v primerjavi z bencinsko kosilnico), lahka in močna. Če so vam te lastnosti pri kosilnici všeč, jih boste opazili med uporabo.