Noopept

Zdravje in družina

To je še en priljubljen nootropik, ki pozitivno vpliva na vaše razpoloženje in pomaga v boju proti anksioznosti. Vzemite 20 mg skupaj z zdravilom Adrafinil, ko se soočate s pomembnimi kognitivnimi nalogami in jih napadate z bolj mirnim in jasnim umom.

Izvleček pegastega badlja

Ker Adrafinil močno obremenjuje jetra, bi za izboljšanje vašega splošnega zdravja zelo priporočal dodajanje pegastega badlja in pitje destilirane vode. Pegasti badelj je naravni izvleček, ki je priljubljen v boju proti poškodbam jeter. Če jemljete približno 50-150 mg, boste med jemanjem droge Adrafinil močno zmanjšali možna tveganja za težave z jetri.

Ocena

Glede na njegovo učinkovitost in stranske učinke se Modafinil zdi boljša izbira.

Čeprav mnogi še vedno raje uporabljajo Adrafinil zaradi manjših stroškov in pomanjkanja pravnih ovir za njegovo pridobitev.

Kakšne so prednosti jemanja Adrafinila?

Zelo na kratko, Adrafinil Izboljša budnost, motivacijo in osredotočenost pri ljudeh, ki delajo dlje časa ali v nenavadnih urah.

Ali je varno jemati Adrafinil?

Da, dokler se držite predpisanih odmerkov in začnete z najmanjšim, bi vse moralo biti v redu.

Ali pri jemanju Adrafinila obstajajo stranski učinki?

Nekateri ljudje imajo lahko želodčne težave, glavobole, slabost, pomanjkanje apetita in težave s spanjem.

Ali lahko vzamem Adrafinil vsak dan?

Ne. Priporočam, da ga vzamete le, če ga potrebujete ali pa ga jemljite v ciklusih. Jemljite ga dva tedna, nato pa svojemu telesu dajte en teden odmora.