Prijeten spanec v popolni spalnici

Dom in oprema

Spalni prostori so za veliko ljudi najpomembnejši del stanovanja. V njih namreč preživijo večino svojega življenja. Pri tem je pomembno, da je atmosfera prijetna, pohištvo pa lepo in udobno. Spalnica tako postane prijeten prostor, v katerega se z veseljem vračamo.

Izberite pastelne barve

Klasične in večne pastelne barve se ponovno vračajo. Prijetni in nežni odtenki nas pomirjajo in spominjajo na lepše in bolj preproste čase. Čase, ko nas vsakodnevni stres in hitrost življenja nista obremenjevala. Zaljubili smo se v preproste trenutke popolne sreče. Ta občutek vam lahko nudi tudi vaša spalnica. Izberite kombinacijo belih ali svetlih odtenkov sten, v kombinaciji s pastelnimi barvami pohištva in posteljnine. Tako boste vedno obdani s pomirjajočimi in svežimi odtenki. Velika, bujna in kosmata preproga postavljena tik ob posteljo, pa bo služila kot čudovita pika na i.

https://www.youtube.com/watch?v=CSwO5fhOt4w

Pridih deklištva

Star rek pravi, da si star, kolikor se starega počutiš. Občutek svobode in dekliških sanj, si lahko pričarate tudi v svojem domu. Izberite nežne in svetle odtenke, ki jih kombinirajte z bujnimi dodatki. Postelja naj bo velika in masivna. Obdajte jo s posebnimi dodatki, kot so barvita posteljnina, različne manjše blazine, puhaste odeje in podobno. Omare naj bodo nameščene čez celotno dolžino ene stene. Najbolje je, da izberete vgradne omare z obilo prostora za shranjevanje. Dodatno si izberite tudi nizke in srednje visoke komode, na katere namestite fotografije, kipce in dragocene spominke.

Kombinacija različnih stilov

V spalnici najbolj pride do izraza vaš individualni okus in okus vašega partnerja. To pomeni, da je spalnica stičišče dveh svetov. Za bolj možat videz sobe, dodajte posamezne naslonjače, fotelje ali masivne stole. Dodajte tudi obešalnike, ki jih pritrdite na steno ali na omaro. Partnerju vsekakor prepustite tudi možnost izbire posameznih dodatkov, kot so slike, kipci, svečniki in podobno. Pomembno je, da oba skupaj izbirata opremo, saj se bosta tako oba počutila srečno in udobno v spalnici.