Iz agregata Predator 2000 lahko dobite stabilno in čisto elektriko

Dom in oprema

Pri delu lahko agregat Predator 2000 uporabite za vklop tračnih brusilnikov in akumulatorskih vrtalnih strojev. Uporablja se lahko tudi za napajanje zasilnih luči in drugih manjših naprav za nujne primere. Če ga boste uporabljali na prostem, boste lahko napajali zunanje žare in zamrzovalnike, odvisno od njihove moči.

Kaj lahko zagotovi njegova inverterska tehnologija?

S pomočjo inverterske tehnologije lahko iz agregata Predator 2000 dobite stabilno in čisto elektriko. To pomeni, da ga lahko varno uporabljate za napajanje ali polnjenje pametnih telefonov, tablic in celo prenosnih računalnikov. Zaradi tega je izdelek idealen za inženirje in druge strokovnjake, ki potrebujejo elektriko med delom na terenu.

Motor agregata Predator 2000

Agregat ima motor s prostornino 79.7cc, ki je hlajen z zrakom. To je tisto, kar agregatu daje veliko moč in mu omogoča, da ima dovolj zaščite kot tudi daljšo življenjsko dobo. Motor je OHV motor, ki ga izdeluje Predator. Večina njegovih delov pa se proizvaja na Kitajskem.

Motor se zažene z vrvico in ima tudi elektronsko stikalo, ki vam omogoča manjši hrup in manjšo porabo goriva. Motor lahko deluje in proizvede le okoli 61 decibelov. Zaradi tega je idealen za uporabo doma, na delovnem mestu ali v kampih.

Druge značilnosti agregata Predator 2000

Ta agregat tehta le 21 kilogramov (24 kg med dostavo). Za zagon ni potrebnih nobenih baterij, ker nima električnega zagona. Agregat ima več varnostnih funkcij, ki lahko pomagajo, da izdelek traja več let in zagotavlja čistejšo moč.

Vključeno ima elektronsko zaščito pred preobremenitvijo, ki lahko pomaga preprečiti poškodbe na agregatu in napravah, kot tudi funkcijo samodejnega izklopa generatorja.