Podaljšana enodelna straniščna školjka TOTO

Dom in oprema

Prednosti

  • Enostavno čiščenje zaradi glazure SanaGloss
  • Je zelo udobna za uporabo, saj ima podolgovato skledo
  • Enostavna namestitev
  • Elegantna oblika se z lahkoto zlije z najbolj sodobnimi kopalnicami
  • Kompaktna in se lahko prilega različnim velikostim kopalnic
  • Močan sistem dvojnega ciklonskega splakovanja očisti odpadke in je zelo tih
  • Univerzalna višina za udobje različnih uporabnikov

Slabosti:

Malenkost dražja
Vedno ne očisti sklede z enim splakovanjem

Ta školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je enodelni WC, ki je skladna z ADA. Straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree ima univerzalno višino, 30-centimetrsko cev za namestitev in kromirana ročica za splakovanje. Keramična glazura Sanagloss omogoča daljšo uporabo stranišča in zagotavlja zaščito. Velja za straniščno školjko z nizko porabo vode (4,8L/splakovanje).

Podaljšana enodelna straniščna školjka TOTO MS964214CEFG#01 Eco Soiree

Narejena je z dvema ciklonskima sistemoma za splakovanje. Sprednja skleda je podaljšana in opremljena s sedežem SoftClose. Školjka deluje tako, kot je navedeno že v imenu, ciklonsko. Sistem za splakovanje izkorišča moč gravitacije in vode, da ustvari zelo močan curek (4,8L/splakovanje), zaradi česar je čiščenje popolno.

Namesto luknje ima dve šobi, ki omogočata boljše čiščenje in učinkovito rabo vode. Dve šobi prav tako zmanjšujeta stopnjo umazanije, kar je bolj higiensko. Ta stranišče ustreza zahtevam in smernicam CSA B45. Školjka je izdelana iz porcelana.

Ta model Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je eden od straniščnih školjk TOTO, ki varčujejo z vodo. To je podolgovata enodelna straniščna školjka s kromiranim pokrovom, ki je premazan z glazuro SanaGloss. Keramična glazura SanaGloss zagotavlja zaščito in čistočo stranišča dlje časa. Na voljo je z dvojnim ciklonskim splakovalnim sistemom, ki izpere z uporabo samo 4,8 litrov vode na splakovanje, zaradi česar je to ena od školjk, ki porabi veliko manj vode.

Sistem z dvojnim ciklonom je opremljen z dvema šobama, ki bolj učinkovito uporabljata vodo za boljše pranje robe in sklede, kar pomeni manj ujetih delcev umazanije in bakterij ter manj čiščenja. To stranišče je v skladu s pravili ADA glede višine.