Račun za elektriko pričakajte z nasmehom na ustnicah – odkrijte, kaj se skriva za nizkimi računi

Posel in tehnologija

Sovražim plačevanje računov! Odkar sem začel živeti sam, so mi računi povzročili le dodatne težave. Še posebej računi za električno energijo. Čeprav imam veliko stanovanje, menim, da kot samski moški nikakor ne morem porabiti tako veliko količino električne energije.

Vem, da ima večina izmed vas enake težave, zato vam bom zdaj povedal zgodbo o tem, kako sem uspešno znižal stroške za električno energijo.

Čas je za prihranek

Pred 3 leti sem začel živeti sam. Ko sem dobil službo, sem se odselil od staršev in najel stanovanje. Vse je bilo popolno. Lastnik stanovanja, ki živi v tujini, mi je dejal, da mi ni treba plačevati najemnine. Skrbim naj le za stanovanje in redno plačujem račune. To so bili idealni pogoji za nekoga kot sem jaz.

Moj narava dela je takšna, da delo pogosto odnašam domov, ker veliko časa preživim za računalnikom. To je trajalo več mesecev. Sploh nisem opazil razlike pri položnicah, dokler se starši niso pritožili, da imajo visok račun za električno energijo. Ko sem pogledal svoje položnice, sem ostal brez besed.

Ko sem seštel zadnje tri mesece, sem ugotovil, da sem za elektriko zapravil celotno plačo. Tukaj pa so bili še računi za vodo, odvoz smeti in internet, brez katerega ne morem, saj si z njim služim denar. Pravkar sem uporabil internet, da bi ugotovil, kako lahko prihranim pri računih za električno energijo, ker ne nameravam več za elektriko zapraviti celotne plače.

Kaj sem odkril na spletu?

Na internetu lahko najdete dobesedno vse, kar potrebujete. Prepričan sem bil, da bom zagotovo nekaj našel. In našel sem! Na desetine koristnih nasvetov. Nekateri so bili nezakoniti, zato sem jih takoj preskočil.

Naletel pa sem na zanimivo napravo za varčevanje z električno energijo. Gre za napravo Tesla Saver ECO. Že ime samega izdelka je zvenelo obetavno. Ko sem izvedel, da lahko račune za električno energijo zmanjša do 50%, sem ga res želel preizkusiti.

Rezultati prihranka

Takoj sem naročil Tesla Saver ECO, ki je na moj naslov prispel že v nekaj dneh. Ker nisem hotel izgubljati časa, sem se takoj lotil branja navodil, da zvem, kako deluje ta čudežna naprava. Vse, kar sem moral narediti, je bilo, da sem ga vključil v vtičnico. In to sem tudi storil.

Ker sem nestrpno pričakoval naslednji račun za električno energijo, se je mesec zelo vlekel. Ves čas sem razmišljal o tem, kaj bom videl, ko odprem račun – ali bom presenečen ali razočaran?

Ko je prispel račun, se nisem mogel načuditi. Stanje na računu se je drastično spremenilo. Znesek za električno energijo je bil za polovico nižji. Svoje sreče in navdušenja nisem mogel skriti. Še isti dan sem naročil še en Tesla Saver Eco napravo in jo podaril staršem.