Civetta

Zdravje in družina

Odpravljate se z družino na počitnice in ne kakršnekoli, pač pa smučarske. Prav tako kot vi, so udi člani vaše družine navdušenci nad smučanje in zato iščete ugodno progo za vse vas. Ali ste pomislili na Civetta smučarsko središče? Italijanska Benečija je odlična izbira, sploh, če se odločite za družinske počitnice in družinsko smučarsko dogodivščino. Zakaj? Ker gre za odlično urejene proge, ki niso tako zahtevne in so bolj položne. Če pa želite tudi v neposredni bližini, da so druge povezave z drugimi smučišči, je prav tako ta izbira odlična za vas, saj so tam povezave z drugimi smučišči Dolomitov naravnost odlične. Če si torej zaželite drugačnih izkušenj, enostavno se odpravite na druga smučišča, ki vam bodo zagotovila nepozabne avanture. Torej, če ste bolj zahtevni in želite kaj več kot samo umirjeno družinsko smučanje, lahko dan preživite tudi na katerem do drugih smučišč, ki so v bližini.

Civetta smučarsko središče je torej turistično, kar je seveda logično, da bodo za to na voljo različne namestitvene možnosti, različni hoteli ali apartmaji, ki bodo različno opremljeni in bodo poskrbeli za svoje goste. Prav tako, pa ni samo poskrbljeno, kar se tiče smučanja, ampak nam kraj omogoča še izjemno zabavo na bližnjih drsališčih, mogoče diskotekah in drugih aktivnosti, katerih ne manjka. Torej, za vsakega nekaj. Kar tudi pričakujemo in želimo od počitnic – da vsak od nas najde tisto kar išče. Ne glede na to, koliko smo stari in s kom potujemo. Sploh našim najmlajšim želimo pričarati super prijetne počitnice in oddih, katerega bodo še pomnili, na katerem si bodo napolnili baterije in sprostili vso odvečno energijo na najboljši možni način.

Torej, odlične počitnice, ki bo ostale v spominu vam in vsem, ki bodo potovali z vami. Seveda za to morate tudi sami poskrbeti in se predhodno pozanimati o tem, kaj vse vam določen kraj nudi in omogoča in kaj je tisto, kar pravzaprav iščete.