Foto koledar je lahko povsem zabavne ter tudi osebne narave

Dom in oprema

Vsak dom, vsaka družina, vsako delovno mesto ima v prostoru tudi koledar. Ponavadi so na njih motivi z narave, živali … Pa ste kdaj pomislili, da bi imeli doma ali pa na delovnem mestu kaj bolj osebnega kot pa le še en dolgočasen primerek koledarja, ki ga lahko vidite povsod. Ste slišali za t. i. foto koledar?

Foto koledar je v zadnjem času postal izjemno priljubljen, saj ne gre za še eno vrsto dolgočasnega koledarja s še bolj dolgočasnimi motivi … Na njem namreč lahko prepoznamo sebe, svoje najdražje, naše prijatelje. Torej, foto koledar je torej koledar, ki ga lahko izdelamo po naših željah. Izbira fotografij je povsem naša stvar, medtem ko izdelavo celotnega koledarja prepustimo strokovnjakom, ki se s tem ukvarjajo.

Mnoga podjetja pri izdelavi tovrstnega koledarja uporabljajo kakovosten mat papir, ki nudi dodatno zaščito ter tudi posebno lep izgled, za kar poskrbi tudi peskana zaščitna folija. Vzdržljiva kovinska spirala bele barve pa seveda poskrbi za stabilnost koledarja ter tudi njeno uporabnost. V kombinaciji s podkartonom lahko poskrbi tudi za samostoječo podlago ter za stabilnost na mizi, v primeru če se odločimo za namizni foto koledar.

Časi, ko so naše prostore krasili zdolgočaseni koledarji vseh sort, so torej minili. Povozil jih je t. i. foto koledar, na katerega bomo z veseljem pogledali kar nekajkrat na dan, saj vemo, da smo ga v resnici izdelali po naših željah. Poleg tega se bomo z njim lahko pohvalili našim znancem, prijateljem ter sorodnikom in jih morda prav tako navdušili, da se bodo odločili za njegovo izdelavo.

Foto koledar podjetja Cewe bo poskrbel tudi, da se bomo s pomočjo fotografij oziroma slik, ki smo jih izbrali zanj, spominjali vseh lepih dogodkov, na katere ponavadi v stresnem delu pozabimo. Pogled na koledar nam bo omogočil, da bomo stres zmanjšali, dela pa se bomo lotili z večjo energijo in vnemo.