Lastnosti snežne freze Ariens Deluxe 28

Dom in oprema

Tehnologija krmiljenja s samodejnim obračanjem

Okvir snežne freze Ariens Deluxe 28 ima zdaj premaknjeno os, ki izboljša ravnotežje in zmogljivost funkcije avtomatskega obračanja. S to tehnologijo je obračanje snežne freze postalo zelo enostavno. Ni se vam treba ukvarjati z ročicami ali vzvodi in boriti samo zato, da bi jo obrnili.

Možnost čiščenja različnih količin snega

Ariensov pogonski sistem »disk-o-matic« vam omogoča gladko prestavljanje v dve vzvratni hitrosti in šest hitrosti naprej, kar vam omogoča, da se z relativno lahkoto lotite različnih globin snega.

Boljša osvetlitev za temne zimske dni

Za žaromete je Ariens uporabil veliko in svetlo halogensko svetlobo. Poleg tega, da je svetlejša, omogoča tudi svetlobo na velikem območju, tako da lahko zlahka uporabljate stroj zgodaj zjutraj ali v temi. Halogeni žarometi so prav tako koristni, saj se druga vozila zavedajo vaše prisotnosti in tako pomagajo varovati pred nesrečami.

Močna, trajna konstrukcija izmetne cevi

Velika konstrukcija izmetne cevi, v celoti izdelana iz jekla, je močna in trpežna, kar je idealno za velike količine snega. Poleg tega posebej oblikovana, zglajena in ojačana cev pripomore k temu, da sneg leti dlje v primerjavi s plastičnimi, fiberglasovimi in polimernimi cevi. Cev je tudi precej dolga, kar pomeni, da lahko sneg odpihnete kamorkoli želite.

Enostavna nastavitev in vrtljiva izmetna cev

Pri modelu Ariens Deluxe 28 SHO je ročica nameščena spredaj, tako da se vam ni treba odmakniti od upravljavskega stola, da obrnete izmetno cev. Za vsako ročico se žleb zavrti 2,5-krat hitreje, tako da boste vložili minimalen napor. Cev lahko zavrtite v obe smeri, do 200 stopinj za vsako stran.