Darilo za fanta

Dom in oprema

Moški in ženske imamo glede daril različna mnenja, različna pričakovanja, nenazadnje pa tudi različen okus. Nič nenavadnega – že v osnovi smo si drugačni!

Darilo za fanta, romantično in kreativno

Dekleta rada izražajo svojo ljubezen s pomočjo besed in kreativnih zamisli. Lepo darilo za fanta, pa naj bo za rojstni dan, obletnico, valentinovo ali božič, je tako pogosto zelo domiselno. Dekleta vložijo veliko časa v razmislek, načrtovanje in izdelavo. Same pripravijo popolno darilo, ki vsebuje skupne fotografije, skupna doživetja, pomembne datume in podobno. Zakaj? Ker so to tista romantična darila, ki si jih v resnici želijo sama. Za dekle ni namreč nič lepšega kot ljubezensko pismo, v katerem jim fant izpove svojo ljubezen.
Romantično in kreativno darilo za fanta pogosto naleti na nekoliko mlačen odziv. Zakaj? Ker fantje niti ne vedo, kaj s takšno stvarjo početi. Moški so pač bolj praktična bitja, ki bolje razumejo materialne in otipljive reči, ne pa poezijo in umetnost. (Seveda so tudi izjeme, da jim ne bomo delali krivice.) Če bi darilo za fanta izbirali s pomočjo kakšnega prijatelja, bi vam ta gotovo svetoval, da raje podarite nekaj uporabnega. Uporabne stvari so fantom precej bolj pri srcu.

Koliko naj stane darilo za fanta?

Zlasti takrat, ko je zveza šele na začetku, naj darilo za fanta ne dosega neprimerne vrednosti. Skromno darilce je povsem zadosti, da se izkaže pozornost. Zakaj ne smete kupiti drago darilo za fanta, pa čeprav bi imeli na računu milijone? Darilo za fanta naj nikoli ne navaja na pričakovanje neke obveze. Če podarite drago stvar, ta neslišno kriči: s tabo hočem biti do konca življenja, se poročiti in imeti kup otrok, te prikleniti nase in ti vzeti vso svobodo … Res je, to je povsem nesmiselno – a fantje in moški žal pogosto razmišljajo na takšen način.

Darilo za fanta je lahko preprosto in zabavno

Kupite mu nekaj čisto običajnega ali zabavnega, uporabnega za skupno druženje ter druženje s prijatelji. Družabna igra ali karte za tarok, poseben odpirač za steklenice, darilni paket piva – to so odlična darila za fanta ali moškega. Tudi razni posebni izdelki za osebno nego, dodatki za avto, računalniški dodatki in podobno so vedno odlično sprejeti. Kaj pa oblačila in modni dodatki? Kupovanje oblačil sodi bolj kot ne v resne in dolgotrajne zveze, nič pa ne bo odveč, če izberete kak zanimiv modni dodatek. Čepico, posebne vezalke za superge, pas, zapestnico …

Nimate idej za novoletna darila? Kliknite na povezavo in si preberite članek na to temo.