Darilo za prijateljico

S čim svojo prijateljico razveseliti za rojstni dan?

Ideje za darila

Svojim prijateljicam ob posebnih priložnostih vsi radi podarjamo kaj lepega. Zlasti za rojstni dan se še posebej potrudimo. Izberemo primerno darilo in jo z njim želimo kar se da razveseliti. Če z njo prijateljujemo že vrsto let, pa je včasih rojstnodnevno darilo za prijateljico težko izbrati.

Nekatere ženske so vesele že tega, da se spomnimo na njihov rojstni dan zgolj z neko mislijo oziroma čestitko. Za druge pa zagotovo vemo, da pričakujejo nekaj več, saj so tudi nas primerno obdarile za naš rojstni dan. V tem primeru želimo še toliko večjo pozornost nameniti izbiri darila za prijateljico.

Darilo za ljubiteljico cvetja

Darilo za prijateljico v obliki šopka je daleč najboljša izbira, če točno vemo, da ima rada cvetlice. V nasprotnem primeru takšnega darila raje ne izberemo. Pri izbiri šopka za prijateljico je treba pomisliti tudi na to, ali ji raje kupiti sveže cvetje ali posušeno ali pa morda v kakšni drugi obliki.

Darilo za prijateljico - šopek
Šopek je vedno najboljša izbira za darilo za prijateljico

Če ima prijateljica v svojem domu vedno sveže cvetje, potem ni dvoma, da ji izberemo svež šopek. Če ne, pa lahko izberemo na primer milni šopek cvetlic.

Milo v obliki cvetlic

Čudovito darilo za prijateljico je lahko milni šopek cvetlic. Presenečenje je videti kot cvetlice in tudi diši po njih, a ni prisotnih bodic, cvetnega prahu in venenja. Milo v obliki šopka je izjemno dišeče in zelo privlačnega videza.

Kako narediti cvet iz mila s kalupi

Omenjeno darilo za prijateljico se lahko uporabi v kadi, na primer za ustvarjanje romantičnega vzdušja, lahko pa ga postavite denimo na posodico za milo v kopalnici. Ne bo očarana samo obdarjenka, temveč tudi vsi njeni gostje. V darilno škatlo v tem primeru lahko dodate še prikupno personalizirani čestitko.

Set za sladoledne roladice

Če vaša prijateljica v kratkem praznuje in rada pripravlja posebne sladice, ji lahko podarite set za sladoledne roladice. Ta omogoča izdelovanje najbolj zaželenega sladoleda. To so sladoledne rolice, ki so pripravljene kar v domači kuhinji.

Darilo za prijateljico v tem primeru vključuje tudi knjižico z recepti. V trenutku bo prijateljica postala prava mojstrica za izdelovanje sladoleda. Darilo je primerno tudi za nekoliko mlajše obdarjenke. Vsebuje hladilno ploščo za izdelovanje rolic, dve lopatici iz plastike, žlico, slamico, kalupe za ustvarjanje lastnih oblik, knjižico z recepti.