Kaj lahko podarimo našim mamam?

Ideje za darila

Prazniki so tik pred vrati in veliko zamudnikov v zadnjih dneh pred praznikom iščejo idealna darila za najdražje. V prodajalnah se vse blešči od okraskov in na policah je še več sladkarij kot po navadi. Ob prazničnih dneh pa ljudje dostikrat pozabijo, da so tiste najboljše stvari, ki jih lahko komu podarimo, čisto preproste.

Ste že kupili darilo za mamo? Kaj pa za svojega partnerja in ostale člane družine? Če iščete navdih, ki bi vam pomagal pri odločitvi, vam v nadaljevanju ponujamo nekaj dobrih idej za obdarovanje. Ker vemo, da je zdravje še kako zelo pomembno, lahko v darilno košarico dodate nekaj, kar bo pomagalo ohraniti zdravje vaših ljubljenih, kot je na primer prehransko dopolnilo z omega 3 maščobnimi kislinami, ki skrbi za boljše delovanje srca in možganov. Za več informacij o izdelku klikni tukaj.

Popolno darilo za mamo je lahko polet z balonom

Da ne bi le ostali pri klasičnih darilih, lahko svoji mami podarite neponovljivo doživetje. Če je v vaši mami vsaj malo pustolovskega duha in si želi preživeti malo več časa z vašim očetom, potem jima lahko podarite polet z balonom za dve osebi. Lahko pa se ji pridružite kar sami.

Vzleteli boste lahko ob sončnem vzhodu in uživali v prečudovitem razgledu s ptičje perspektive. Poleti so možni z različnih krajev po Sloveniji, zato bo to darilo za mamo popolno, saj bo lahko sama določila, od kod želi poleteti, glede na to, katere kraje, ki bi si najraje želela ogledati. Ob koncu poleta pa bo lahko nazdravila s penino.

Omega 3: za zdravo srce in boljše delovanje možganov

Vsi si želimo, da bi naši starši še dolgo lahko ostali z nami. Vendar z leti vsak posameznik prej ali slej spozna, da se telo upočasnjuje, je bolj ranljivo in dovzetno za vnetja ter manjše ali večje poškodbe. Zato je ključnega pomena ohranjanje dobre telesne pripravljenosti in optimalno delujoč imunski sistem. Če želimo to doseči, potem moramo sami poskrbeti za ohranjanje zdravja naših možganov.

Omega 3 kapsule

Kot že omenjeno, naravno prehransko dopolnilo maščobne kisline omega 3 je lahko idealno darilo za mamo, sploh če že ima nekaj zdravstvenih težav. Ker so na voljo v obliki kapsul jih lahko uživa v kombinaciji z drugimi prehranskimi dodatki, torej če že jemlje vitamine ali magnezij, ne bo nič narobe, če k svoji prehrani doda še omega 3 maščobne kisline.

Tudi pri jemanju prehranskih dopolnil velja previdnost

V primeru, da vaša mama že jemlje določena zdravila zaradi že obstoječe bolezni, naj se raje pred uporabo posvetuje z zdravnikom. Še posebej velja previdnost pri vseh tistih, ki redno jemljejo zdravila proti strjevanju krvi. Za omega 3 maščobne kisline je namreč značilno, da redčijo kri.

Še posebej velja, da dolgotrajno uživanje prevelike količine omega 3 lahko dolgoročno povzroči redčenje krvi, zato je izredno pomembno natančno upoštevati navodila za uporabo in se strogo držati predpisane dnevne količine, ki jo lahko zaužijete.

Za čim manj stresa je dobrodošla popolna sprostitev

V primeru, da bi želeli kot darilo za mamo podariti nekaj, pri čemer bo lahko samo uživala in se sprostila brez vsakdanjega stresa, potem ji lahko poleg omega 3 maščobnih kislin podarite sproščujoč nekajdnevni oddih v termalnem bazenu ali v različnih savnah.

Termalni paket v Termah Cerkno ponuja odlično doživetje, saj se boste lahko sproščali v savnah in termalnih bazenih, nato pa odpravili na pohajkovanje po bližnji okolici, kjer boste lahko uživali v lepotah prečudovite narave. Paket vključuje dve nočitvi v dvoposteljni sobi s polpenzionom in brezplačnim vstopom v Terme Cerkno.

Ene najlepših term pri nas so Terme Cerkno

Poleg tega je v ceno vštet brezplačen vstop v fitnes in brezplačna uporaba parkirnega prostora. Možen je tudi 50-odstotni popust za obisk solne sobe. Skratka, to je lahko res enkratno darilo za mamo, sploh če spada med tiste bolj aktivne, saj so na voljo različne možnosti sproščanja, kot tudi možnosti za rekreacijo in športne aktivnosti. Če želite izvedeti še več o tem in o drugih paketih, klikni tu.

Zelo preprost in hiter način nakupovanja

Če ste preveč zaposleni z vsakdanjimi obveznostmi in nimate preveč časa za nakupovanje, je verjetno najboljša izbira za vas spletni nakup. Tako boste lahko zelo hitro prejeli izbrani elektronski darilni bon, ki bo na vaš elektronski naslov prispel že v roku ene ure po opravljenem plačilu. Možno je plačilo s plačilno kartico, po povzetju ali nakazilom po predračunu.