Youtube seminar

Youtube seminar, ki ga ne gre zamuditi

Posel in tehnologija

Želite doseči nove kupce na malce drugačen način? Vas zanima ustvarjanje video vsebin? Ali pa že imate veliko video vsebine in ne veste, kako obstoječe gledalce spremeniti v naročnike? Potem je Youtube seminar pravi naslov za vaše izzive. Gre za praktično delavnico, na kateri boste spoznali primere dobre prakse ter vse ostale prvine uspešnega upravljanja tega kanala za svoje kupce.

Izobraževanje je namenjeno vsem skrbnikom družbenih omrežij, sodelavcem v marketingu, podjetjem, ki želijo ta kanal izkoristiti kot nov kanal za pritegnitev novih strank ter vsem začetnikom, ki jih zanima ustvarjanje video vsebin. Youtube seminar bo potekal pod budnim očesom digitalnih strokovnjakov iz podjetja Openit, ki se ukvarja s poslovnimi izobraževanji.

Kaj vse vas bo naučil Youtube seminar?

Za začetek se boste dotaknili tehničnih podrobnosti, od tega, kako odpreti kanal, kako priti do prvih 1000 naročnikov in 100.000 ogledov vsebin ter kateri so še vaši drugi kanali, ki so prezrti in lahko spodbudijo porast novih naročnikov. Dotaknili se boste praktičnega ustvarjanja video posnetkov, od izbire prave opreme, izbire tematike, idealne dolžine posnetkov, dodajanja glasbe do posebnih znanj, kako narediti posnetek, brez da se dotaknete kamere ali predvajati posnetek v živo.

Youtube seminar
Prazne dvorane zaradi Covida? Udeležite se odločnega Youtube seminarja!

Vaši posnetki pa ne bodo dosegli veliko ljudi, če ne boste vedeli, kako jih promovirati. Izvedeli boste, katero je najboljše orodje za marketing in katere so največje napake, ki jih lahko naredite. Youtube seminar vam bo dal tudi znanje, kako optimizirati vaše videoposnetke – kaj vpliva na rangiranje, kako deluje algoritem, kako videoposnetek uvrstiti visoko v brskalniku ipd. Tisti, ki si od videovsebin obetate več kot samo zabavo, se obeta nekaj besed na temo kako z njimi ustvariti zaslužek, vseskozi pa boste pridobljeno znanje spremljali na prakričnih primerih.

Zakaj ne bi smeli prezreti udeležbe?

Če spremljate trende na področju družbenih medijev, veste, da ljudje na Youtube-u konzumiramo več kot milijardo ur na dan in je zato eden najbolj uporabljenih kanalov. Youtube seminar vas bo naučil, kako povečati svojo prisotnost na tem družbenem omrežju, kako doseči več ogledov, kako z njegovo pomočjo zgraditi uspešno blagovno znamko, kako izkoristiti ugodno oglaševanje in kako z njim do večjega zaslužka.

OpenIT prireja odlične izobraževalne seminarje, celo za otroke

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predhodno znanje, le želja po dobivanju novega znanja in obilo kreativnosti za vaše prihajajoče video vsebine. V kolikor razmišljate, da bi Youtube seminar bil primeren za večje število zaposlenih, ga lahko Openit predavatelj izvede tudi na sedežu vašega podjetja, program pa lahko prilagodijo tudi znanju in izkušnjam vaših zaposlenih.