sodni prevodi

Hitro in zanesljivo prevajanje italijanščine

Posel in tehnologija

Imate podjetje, ki posluje z italijanskim trgom? Če vas čaka gora dokumentov v italijanščini, ki je ne obvladate dovolj dobro, da bi se sami lotili prevajanja, obenem pa vam nihče v podjetju ali od ostalih znancev ali bližnjih ne more pri tem pomagati, potem bo najbolje, da to delo zaupate strokovnjakom. Zaželeno in priporočljivo je, da prevajanje italijanščine opravi naravni govorec oziroma ustrezno strokovno usposobljen jezikoslovec z večletnimi prevajalskimi izkušnjami. Strokovni in izkušeni prevajalci s hitro odzivnostjo so vam na voljo pri Dominatus digital, kjer vam ponujajo prevajanje italijanščine v slovenščino in obratno po ugodni ceni z zagotovljeno garancijo na zadovoljstvo.

Različne vrste prevodov glede na vaše potrebe

Med storitev prevajanja sodijo prevodi uradnih dokumentov, reklamnih katalogov, knjig, revij, spletnih strani in še številnih drugih vrst besedil. V primeru, da imate vzpostavljeno dolgoročno sodelovanje z italijanskimi poslovnimi partnerji, se lahko pri ponudniku prevajalskih storitev dogovorite za dolgoročno sodelovanje. Tako boste deležni vseh lingvističnih storitev, ki so na voljo oziroma vseh, ki jih boste potrebovali za uspešno ohranjanje poslovnih stikov.

Prevajanje, overjanje, sodni prevodi – najemite strokovnjaka!

Poleg prevajanja dokumentov v digitalni obliki v različnih formatih, prevajanje italijanščine vključuje tudi sodne prevode in sodno overjanje. Če veliko sestankujete, potem boste potrebovali konsekutivno tolmačenje, v primeru pogostih prirejanj raznih dogodkov in prireditev pa bo za vas najprimernejša storitev simultanega tolmačenja.

Prevajanje italijanščine po ugodnih cenah

Če ste torej tudi vi med tistimi, ki iščete prevajalca za prevajanje italijanščine, potem vas verjetno zanima predvsem dvoje, in sicer cena in čas, kar je popolnoma razumljivo. Cene so seveda zelo različne in odvisne tudi od tega, ali poleg prevoda potrebujete tudi lekturo. Cena je postavljena glede na avtorsko stran, ki šteje 1.500 znakov brez presledkov. Tako boste za prevajanje italijanščine odšteli od 16,80 evrov na avtorsko stran, v primeru sodno overjenih prevodov pa je cena višja in znaša 35,90 evrov na avtorsko stran. Vsekakor se boste lahko za točno ceno dogovorili pred samo potrditvijo prevzema dela, saj je cena določena glede na število znakov v izvirnem besedilu.

sodni prevodi
Sodni prevodi se računajo po količini besedila, ki ga je potrebno prevesti

Hiter odziv izkušene in dobro podkovane ekipe

Hitra odzivnost in kakovostno opravljen prevod po ugodni ceni sta glavna aduta ekipe prevajalcev Dominatus digital, ki vam poleg prevajanja ponujajo še lektoriranje in oblikovanje besedil. Kakovostno in strokovno izvedeno prevajanje italijanščine izvajajo ustrezno usposobljeni in izkušeni jezikoslovci, ki svojo kvalificiranost dokazujejo s pridobljenimi vsemi potrebnimi dokazili o usposobljenosti in uradnimi nazivi. Po prejetem povpraševanju boste odgovor prejeli že v roku dveh ur, na voljo pa so vam tudi ob vikendih. Vaše zadovoljstvo je tako popolnoma zagotovljeno.