Ličila Nabla v vrhunskih kozmetičnih kolekcijah

Lepota in moda

Kakovostna veganska ličila Nabla v vrhunskih kozmetičnih kolekcijah Freedomination, Goldust in Close-up so izdelana tako, da se v nežnih odtenkih prilagajajo vsakemu tenu in strukturi kože. Ta ličila za obraz lahko ženske nanesejo tako na suho ali bolj mastno kožo, pri čemer bodo kakovostne sestavine poskrbele, da bo suha koža ves čas tudi navlažena ter da se mastna koža ne bo pretirano svetila. 

Prednost treh različnih kozmetičnih kolekcij je tudi v tem, da se barvni odtenki šmink, rdečil za lica, senčil za oči in drugih ličil, med seboj barvno usklajujejo in dopolnjujejo. Zato lahko ženske uporabijo priljubljeno mat šminko iz ene kolekcije in jo kombinirajo z ujemajočim se barvnim odtenkom svinčnika za usta iz druge kolekcije.

Ličila za oči iz kozmetične kolekcije Freedomination 

Najbolj priljubljena ličila za oči iz kozmetične kolekcije Freedomination so vsekakor enojna senčila, ki so izjemno pigmentirana in zato tudi dolgo obstojna. Enojne senčke Nabla imajo mehko strukturo, zato so enostavne za nanašanje na veke. Posebnost senčk je tudi v tem, da vsebujejo svetleče delce, ki odsevajo svetlobo in tako ustvarjajo glamurozen bleščeč videz. 

Priljubljena ličila za oči iz te kozmetične kolekcije pa so tudi črtala za oči v gelu. Pri tem je struktura gela izjemno mazljiva, dolgo obstojna in ne ustvarja pack v očesnih robovih. Poleg tega so črtala za oči v gelu tudi izjemno pigmentirana in zato še vedno pridejo do izraza, tudi če čez črtalo na vekah  nanesemo senčilo. 

Mat šminke iz kozmetične kolekcije Goldust 

Veganske Nabla mat šminke v različnih barvnih odtenkih iz kozmetične kolekcije Goldust so visoko pigmentirana mat ličila za ustnice, ki ustvarijo čudovito mat teksturo. Šminke za ustnice iz te kolekcije so priljubljene zato, ker: 

  • vsebujejo izvleček naravne japonske rastline kamelije, ki daje ličilu prijeten in aromatičen vonj,
  • vsebujejo sestavine, ki ustnice vlažijo in negujejo, 
  • ne vsebujejo silikonov, parabenov in falatov, ki koži škodijo.

Tekoči korektor iz kozmetične kolekcije Close-up 

Tekoči korektor iz kozmetične linije Close-up je priljubljeno ličilo za učinkovito prikrivanje nepravilnosti na koži, kot so temni krogi, popokane žilice in pigmentne spremembe. Tekoči korektor je priljubljen tudi zato, ker prihaja v široki paleti naravnih kožnih odtenkov, ki ustrezajo tako svetli kot temni polti.

Za lažje in enostavnejše nanašanje tekočega korektorja pa je na spletni strani za prodajo veganskih ličil na naslovu www.pinkpanda.de na voljo za nakup tudi natančno oblikovan Nabla čopič za nanašanje in zabrisovanje korektorja.